Реєстрація

Збільш передноворічні продажі SMS-розсилкою!

Опубліковано: 11 грудня 2023
Новорічні SMS-розсилки клієнтам

Прямо зараз – саме час «розбуркати» старих клієнтів і прорекламувати свої послуги новій аудиторії, адже передноворічні акції, знижки, бонусні програми і обвали цін в самому розпалі.

Якщо ви вже використовували контекстну рекламу в Інтернеті, вішали святкові банери на офісний фасад і здійснювали холодні дзвінки, є відмінна ідея - зробити масову SMS-розсилку з Mobizon і одним кліком сповістити своїх клієнтів про ваші передноворічні івенти.

  • SMS-розсилки – перевірений спосіб донести рекламну інформацію. За статистикою, вхідні SMS відкривають 90% користувачів, а це значить, що ваша реклама точно не залишиться непоміченою.
  • За допомогою SMS можна охопити аудиторію будь-якої професії і віку, оскільки мобільний телефон сьогодні завжди і у всіх під рукою.
  • SMS-розсилки – це просто, швидко і дешево, при цьому, їх результативність вище, ніж у email-розсилок або реклами на ТБ.
  • Мобільний маркетинг дозволяє не тільки інформувати клієнтів, але і налагоджувати довірчі відносини з аудиторією. За допомогою сервісу Mobizon ви можете розіслати персональні поздоровлення своїм клієнтам, що підвищить їх лояльність до вашого бренду.

Що потрібно, щоб зробити SMS-розсилку?

  1. Зареєструйтеся в сервісі Mobizon.
  2. Завантажте свою базу телефонних номерів клієнтів.
  3. Напишіть текст повідомлення і натисніть кнопку «Відправити».
  4. Готово! Через пару хвилин вашу рекламу побачать всі! Будьте готові до збільшення уваги до свого товару і підвищення передноворічних продажів.
ЗРОБИТИ РОЗСИЛКУ

Що варто пропонувати в передноворічних повідомленнях?

  • Товари, яких у вас на складі обмежена кількість.

    Прийом дефіциту ефективно діє на свідомість споживачів і викликає бажання придбати продукт. Додатково до цього пункту використовуйте прийом терміновості. Акцентуйте увагу на тому, що у вас не просто мало товарів на складі, а вони ще й дуже швидко закінчуються.

    Хочете влаштувати дітям свято? Один день в аквапарку всією сім'єю всього за 500 гривень, пропозиція діє до 31 грудня! www.aqua.ua
  • Пропонуйте готові рішення ідей для подарунків.

    Для багатьох вибір подарунків - це болісна проблема, допоможіть її вирішити, запропонуйте ваші товари або послуги.

    Не знаєте, що подарувати чоловікові на Новий рік? Обирайте дві години гри в пейнтбол! Знижка 10%. www.club.ua
  • Вирішуйте проблеми ваших клієнтів.

    За допомогою ваших товарів і послуг.

    Не хочете готувати 31 грудня? Замовте доставку смачних святкових страв на www.dostavka.ua! При замовленні від 5 страв знижка 15%
  • Пропонуйте подарунки.

    Повністю безкоштовні подарунки в якості товару, який приверне клієнтів і стимулює їх придбати платний продукт.

    Придбайте два різних набори ялинкових іграшок та отримаєте третій в подарунок! www.shop.ua

Що робити, якщо у вас немає телефонної бази клієнтів?

Звичайно ж, зібрати її! І новорічні знижки – відмінний привід поповнити клієнтську базу. Вам в допомогу – безкоштовні Форми Mobizon, які можна вбудувати на ваш сайт, і за додаткові плюшки клієнтам (бонуси, знижки, подарунки), зібрати телефони і email-адреси для подальших розсилок.

Всі номери можуть проходити кодове підтвердження, а значить ваша контактна база 100% буде актуальною і дійсною.

Справа залишилася за малим

Зареєструйтеся в сервісі Mobizon і прямо зараз почніть підвищувати передноворічні продажі. Не відкладайте рекламні кампанії в довгий ящик, Санта вже летить роздавати новорічні подарунки, а ваші конкуренти вже запускають SMS-кампанії.

Зареєструватися

Відмінних вам передноворічних продажів і прибуткового Нового року!