Реєстрація

Важливо! Зміна в тарифікації альфаімен з 15.01.2016

Опубліковано: 2 січня 2016
Важливо! Зміна в тарифікації альфаімен з 15.01.2016

Шановні клієнти!

З 15 січня 2016 року операторами мобільного зв'язку впроваджено розділення надання послуг передачі SMS-повідомлень на Міжнародні повідомлення і Національні повідомлення. У зв'язку з чим підписи відправника розділені на 2 категорії: «Національні» і «Міжнародні».

Як дізнатися до якої категорії віднесено підпис?

  1. Перш за все - при додаванні альфаімені (в розділі «Мої підписи») максимально детально заповніть опис підпису. Це необхідно для реєстрації підпису у операторів.
  2. Після модерації підпису в полі «Повідомлення адміністратора» ви побачите до якої категорії віднесений ваш підпис (національної або міжнародної).

Якщо підпис внесено в список національних альфаімён - SMS повідомлення будуть тарифікуватися за звичайною вартістю; внесено в список міжнародних альфаімен - за вартістю міжнародних повідомлень. За більш детальною інформацією звертайтеся в Службу підтримки.

Зверніть увагу!

До категорії Національних альфанумеричних імен не можуть бути віднесені альфанумеричні імена, які відповідають наступним критеріям:

  • Альфанумеричні імена, які використовуються міжнародними електронними платіжними системами, міжнародними електронними гаманцями, міжнародними платформами обробки електронних платежів, міжнародними соціальними мережами, міжнародними ОТТ- додатками, міжнародними ігровими Інтернет-сервісами, міжнародними сервісами електронної пошти і файлообмінними ресурсами.
  • Альфанумеричні імена, які використовуються міжнародними сервісами online-бронювання, іноземними банками (виключаючи кредитно-фінансові та фінансові установи, які здійснюють свою діяльність на території України на підставі отриманої ліцензії) і іноземними авіакомпаніями.
  • Альфанумеричні імена, що складаються тільки з цифр, за винятком цифрових альфанумеричних імен, використовуваних українськими підприємствами і організаціями за попереднім погодженням з операторами (наприклад, комерційними банками, НБУ, державними і комунальними установами тощо).
  • Альфанумеричні імена, що складаються з символів / букв / цифр та інше., які в своєму поєднанні не мають змісту та / або унеможливлюють ідентифікацію відправника.
  • Альфанумеричні імена з використанням загальних назв «SMS» і / або «Info», тощо.
  • Виявлено зв'язок альфанумеричного імені з Web-ресурсом доменної зони іншої країни.
  • Альфанумеричні імена, повідомлення з презентацією яких спрямовуються через SMS-шлюзи.
  • Використовують в своєму написанні імена іноземних мобільних операторів.
  • Альфанумеричні імена, які визначені Операторами, як Міжнародні.