Реєстрація

Mobizon на Web Summit 2019

Опубліковано: 17 листопада 2019
WebSummit2019 - Головна сцена

Команда Mobizon не тільки відвідала виставку, а й взяла в ній участь. Це були насичені 4 дні, понад 2 000 стартапів і близько 70 000 відвідувачів. Ми поспілкувалися з клієнтами, завели нові знайомства, зарядилися драйвом і надихнулися на подальший розвиток нашого проекту.

Ділимося невеликим фотозвітом і порадами, як підготуватися до Web Summit.

1. Плануйте

Web Summit величезний, уявіть собі велику конференцію і подвойте її. Відбувається так багато речей, що стає важко відслідковувати і бачити все, що хочеться побачити. Тому планування і організація — це все.

Вона починається з тонни листів від організаторів. Обов'язково прочитайте їх уважно і не пропустіть нагоду представити свою компанію. Існує вітрина Web Summit Showcase, можливість коротко (протягом 2 хвилин) представити вашу компанію аудиторії. Існує Web Summit Pitch, можливість представити вашу компанію на сцені з 5-хвилинною презентацією перед інвесторами. Просто переконайтеся, що ознайомилися з усіма можливостями, які у вас є.

Web Summit 2019 - Привітання

2. Використовуйте додаток

Додаток Web Summit дуже корисний, і ми наполегливо рекомендуємо ознайомитися з ним заздалегідь, щоб зрозуміти всі наявні у вас можливості. У ньому можна побачити всіх учасників, доповідачів, компанії тощо. Ви можете отримати доступ до розкладу різних етапів, тем і скласти свій особистий розклад, що допоможе в дні проведення заходу не відчувати себе трохи втраченим. Також можна поспілкуватися з іншими учасниками і запланувати зустріч.

Додаток відправляє повідомлення, щоб тримати вас в курсі подій. Ви можете відсканувати QR-код з бейджа учасника конференції та встановити з ним контакт. Немає необхідності обмінюватися візитними картками і в кінцевому підсумку втрачати їх, так як у вас є вся інформація в смартфоні.

Web Summit 2019 - Мобільний додаток

3. Підготуйтеся до дня презентації вашої компанії

В один із днів виставки у вас буде можливість представити свою компанію відвідувачам. Це прекрасна можливість поспілкуватися з технічно мислячими людьми і клієнтами, розповісти їм про ваш продукт і отримати зворотній зв'язок.

У виставці бере участь велика кількість компаній, тому намагайтеся виділитися з маси. Підготуйте сувенірну продукцію: ручки, календарі, підставки під чашки, цукерки або щось інше з вашим логотипом. У нашому випадку відмінно спрацював монітор, на якому ми показували невелику презентацію нашого сервісу.

Web Summit 2019 - Стенд Mobizon

4. Зареєструйтесь в аеропорту

По прильоту в аеропорт Лісабона, знайдіть стійку Web Summit і зареєструйтеся. Ви отримаєте пропуск на виставку і всю необхідну інформацію. Це значно заощадить ваш час в перший день заходу.

Web Summit 2019 - Реєстрація в аеропорту

5. Одягніть зручне взуття

І останнє, але не менш важливе: обирайте відповідне взуття! Просто хороша порада :)

Web Summit 2019 - Зручне взуття