Реєстрація

20 приводів для SMS-розсилок в листопаді

Опубліковано: 30 жовтня 2018
20 приводів для SMS-розсилок в листопаді

Прийнято вважати, що перед сезоном новорічних свят купівельна спроможність знижується. Саме тому в листопаді потрібно докласти максимум зусиль для стимулювання активності своїх клієнтів.

Вітальні і рекламні SMS-розсилки за допомогою сервісу Mobizon - хороший спосіб нагадати аудиторії про свій бізнес.

Ми підібрали для вас цілих 20 приводів для незвичайних рекламних акцій і поздоровлень. Вибирайте привід на свій смак і створюйте незабутні SMS-кампанії.

Інформаційні приводи для SMS-розсилок в листопаді 2018:

  • 1 листопада

    Міжнародний День вегана.
    Веганський рух з кожним роком набирає популярність у всьому світі. У цей святковий день будь-яка точка громадського харчування може зробити знижки на веганські меню або приємний бонус всім відвідувачам-веганам. Не кажучи вже про SMS-розсилку, яка точно буде приємна вашим клієнтам.

  • 3 листопада

    День ракетних військ і артилерії України.
    Всі подібні свята, як правило, розраховані на вузьке коло військових і товаришів по службі. Якщо ваша робота тісно пов'язана з захисниками нашої батьківщини - не забудьте відправити вітальне повідомлення. До речі, в цей же день відзначають День інженерних військ України, а 21 листопада святкують День десантно-штурмових військ.

  • 4 листопада

    День залізничника України.
    Залізнична сфера – це не тільки машиністи і провідники. Роботу Укрзалізниці забезпечують сотні тисяч людей. Якщо серед ваших клієнтів є такі – починайте складати текст для привітання прямо зараз!

  • 7 листопада

    Індійський фестиваль вогнів Дівалі.
    Зазвичай Mobizon не розповідає про свята, які відзначають на іншому кінці світу, але Дівалі – виняток. Все тому, що це неймовірно видовищне свято вогнів і світла. Сьогодні його святкують у багатьох країнах світу, залучаючи глядачів подивитися на яскраву виставу. Якщо вам потрібен привід для вечірки або свята для своїх клієнтів, то кращого годі й шукати!

  • 8 листопада

    Всесвітній День якості.
    Хто не цінує якість споживаних продуктів? Питання риторичне. У День якості розкажіть клієнтам про те, як ви виробляєте той чи інший продукт, влаштуйте екскурсію на виробництво або міні-акцію, такий привід гріх не обіграти.

    Міжнародний День КВК.
    КВК з дитинства знають всі, чому б не влаштувати змагання веселих і кмітливих для клієнтів або всередині своєї робочої команди? Повеселіться від душі і зацікавте нову аудиторію незвичайним заходом.

  • 9 листопада

    День української писемності та мови.
    Якщо серед ваших клієнтів є філологи, журналісти, викладачі, або любителі української прози і поезії, варто привітати їх і, можливо, влаштувати міні-акцію або літературний вечір. На свято слід звернути увагу книжковим і канцелярським магазинам.

  • 10 листопада

    Міжнародний День бухгалтера.
    Без улюблених рахівників – нікуди! Якщо у вашій Контактної книзі бухгалтерів не виявиться, варто як мінімум привітати колег з сусіднього відділу або працівників дружніх вам компаній.

  • 11 листопада

    Всесвітній День шопінгу.
    Кращого приводу для акцій, бонусів і знижок просто не знайти! Тут, як то кажуть, сам Бог велів запустити масштабну рекламну кампанію, і не забути оповістити своїх клієнтів за допомогою SMS-розсилки.

  • 13 листопада

    Всесвітній День доброти.
    Подібні свята нагадують нам про благодійництво та добрі справи. Допоможіть нужденним, адже той, хто вміє віддавати доброту, отримує її в рази більше. До речі, в цей же день відзначають Міжнародний День сліпих.

  • 14 листопада

    Міжнародний День логопеда.
    Куди ж ми без логопедів, які вміють навчити дітей впевнено говорити «ррриба» і «шшшнурок». Обов'язково привітайте працівників цієї сфери з їхнім професійним святом. Розсилки з сервісом Mobizon вам у поміч!

  • 16 листопада

    День працівників радіо, телебачення і зв'язку України .
    Журналісти-радійники та телевізійники навіть в цей день не відволікаються від своєї нелегкої роботи. Всупереч розхожій думці, бути кореспондентом часто не просто складно, а небезпечно для життя і здоров'я. Крім журналістів, роботу телебачення і радіо організовують безліч людей, вони, звичайно ж, теж заслужили добрі слова визнання і поваги в свою адресу.

  • 17 листопада

    Міжнародний День студентів.
    Споживачами безлічі товарів у великих містах є студенти. Без них би помер фастфуд, одяг з мас-маркету та магазини пива і напівфабрикатів. Порадуйте свою аудиторію, подаруйте їй знижки і бонуси, студенти запам'ятають ваше привітання надовго.

  • 18 листопада

    День працівників сільського господарства в Україні.
    Сфера сільського господарства не надто популярна в сучасному світі. Тим потрібніше нам праця комбайнерів, доярок і працівників птахофабрик. Люди робочих професій дуже позитивно реагують на вітальні повідомлення і завжди раді отримати від вас SMS з хорошими словами.

  • 20 листопада

    Всесвітній День дитини.
    Магазини дитячих іграшок та дитячого одягу, активізуйтесь! Це свято – чудова нагода приурочити до нього цікаву рекламну акцію і розіслати матусям повідомлення про знижки.

  • 23 листопада

    Чорна п'ятниця.
    Настало свято, про яке мріють безліч шоперів по всьому світу – Чорна п'ятниця, ніч грандіозних знижок і спеціальних акційних пропозицій. Пропустити таку подію недозволено, нагадуємо, що повідомити про акції ви можете за допомогою SMS-розсилок від Mobizon.

  • 26 листопада

    Кіберпонеділок.
    Кіберпонеділок – це Чорна п'ятниця в мережі Інтернет. В цей день безліч Інтернет-магазинів пропонують свої товари з божевільними знижками. У вас є Інтернет-магазин? Швидше придумуйте акцію і розсилайте повідомлення про розпродаж!

  • 30 листопада

    Всесвітній День Домашніх тварин.
    Хто не любить братів наших менших? Їх люблять всі. Ветклініки, зоомагазини і грумінг-салони традиційно запропонують своїм хвостатим клієнтам обслуговування зі знижкою. Цей день може стати справжнім святом для власників кішок, собак, хом'ячків, ігуан або морських свинок.