Реєстрація

15 корисних сервісів-помічників для вашого бізнесу

Опубліковано: 31 серпня 2019

У Всесвітній павутині щодня з'являються нові сервіси і додатки, здатні зробити вашу роботу простіше і легше. Сьогодні ділимося 15 сервісами-помічниками, які стануть в нагоді всім, хто так чи інакше пов'язаний з бізнесом, продажами і послугами. Впевнені, кожен знайде собі «помічника» до душі.

  • TurboSMS

    Сервіс розсилки повідомлень в Viber

    Зручний і надійний сервіс розсилки повідомлень в Viber. Стане в нагоді тим, хто планує створювати масові рекламні розсилки в месенджерах.

  • Тайм Доктор

    Програма обліку часу Тайм Доктор

    Програма обліку часу, яка буде корисна керівникам. Враховує час, який співробітники проводять на сторонніх сайтах, дозволяє оптимізувати роботу колективу та інтегрується з безліччю інших сервісів. Є безкоштовна і платна версії. Конкурент з схожим функціоналом – система CrocoTime, доступна лише в платній версії.

  • Visimportance

    Сервіс для роботи з візуальним контентом

    Сервіс буде цікавий всім, хто працює з візуальним контентом, будь то листівки, банери або сайт. Він відображає теплову карту зорової поведінки людини, що дивиться на зображення. Завантажуєте картинку і можете бачити, на що в першу чергу буде спрямована увага потенційного покупця.

  • SimilarWeb

    Сервіс веб-аналітики

    Сервіс дає веб-аналітику будь-якого цікавого вам сайту. За допомогою цієї платформи можна дізнаватися джерела трафіку, поведінкові метрики, розподіл рекламних каналів конкурентів. Аналітика не така докладна, як в Яндекс.Метриці, Google Analytics або Mixpanel, але базових безкоштовних звітів цілком вистачить для формування правдивої картини. Детальна аналітика конкурентів також доступна в платних сервісах Keys.so і Unamo SEO.

  • SeoPult

    Платформа для SEO-фахівців

    Зручна функціональна платформа, необхідна будь-якому SЕО-фахівцю. Просування і контекстна реклама, реклама в соц.мережах, текстове наповнення сайту, модуль підвищення конверсії та ще безліч інших функцій, які здатен виконувати один сервіс.

  • Worksection

    Сервіс для організації роботи в команді

    Масштабний управлінський сервіс, здатний організувати роботу великої команди. У ньому є все, починаючи від постановки завдань і закінчуючи плануванням бюджету. Найближчий конкурент на російськомовному ринку – «Простий Бізнес» і Бітрікс24.

  • Asana

    Органайзер роботи над проектами

    Один з найбільш зручних органайзерів в командній роботі над проектами. Дозволяє ставити завдання, структурувати проекти і перевіряти поштові скриньки. Зручний для невеликої команди, є мобільна платформа та інтеграція з мессенджерами. Схожий безкоштовний сервіс – Trello.

  • Logaster

    Сервіс, що генерує логотипи

    Сервіс, що генерує логотипи. За кілька хвилин ви зможете створити логотип для своєї компанії і, якщо не придбати його, то вже точно почерпнути нові ідеї для натхнення. Створення логотипу безкоштовне, збереження в великих масштабах – за гроші.

  • Recommerce

    конструктор інтернет-магазинів

    Російськомовний сервіс, що дозволяє створювати власні Інтернет-магазини за кілька хвилин. Є функція аналітики продажів, резервне копіювання і створення мобільної версії магазину. Мінус – працює лише на платній основі, пробний період – 14 днів. Схожі сервіси - 1C-UMI (є безкоштовна версія) і Shopify.

  • Відкрита освіта

    Платформа онлайн-курсів

    Робота не вовк, а фундаментальним знанням непогано було б оселитися у вашій голові. Проект підтримують безліч університетів, які пропонують безкоштовні онлайн-курси на різні теми. Все, від історії філософії до менеджменту ви знайдете на цьому порталі. Найближчі конкуренти – Академія Хана та англомовний Coursera. Схожа структура у проектів Нетологія і WebPromoExperts, які займаються навчанням в сфері маркетингу і бізнесу. Мінус – у них в основному платний контент.

  • Content Watch

    Сервіс перевірки тексту на унікальність

    Самий адекватний сайт, що перевіряє тексти на антиплагіат. Працює швидше і якісніше, ніж всім відомі Адвего і Текст.ру. Є платна функція перевірки сайту на унікальність контенту. На допомогу редакторам і копирайтерам також сайт Главред, що працює зі стоп-словами і синтаксисом.

  • Pinterest

    Великий безкоштовний фотохостинг

    Великий безкоштовний фотохостинг зі зручним пошуком зображень на різну тематику. Схожий сайт – Pixabay, розрахований, однак, більше на художню фотографію.

  • Slack

    Зручний корпоративний месенджер

    Зручний корпоративний месенджер, спілкування в якому ведеться через закриті бесіди. Створюйте різні діалоги з підлеглими, ставте статуси, користуйтеся пошуком повідомлень і можливістю передавати мультимедіа. Непоганий вибір для тих, кому стали незручні Skype або корпоративна пошта.

  • Piktochart

    Сервіс для створення інфографіки

    Зручний і швидкий сайт для створення інфографіки та презентацій. У безкоштовної версії є безліч шаблонів, готових блоків, символів та ідей. Відмінна платформа з більш широким функціоналом – Сanva. Дозволяє швидко створювати банери, презентації, плакати і флаєри.

  • Teamfinding

    Сервіс для пошуку команди

    Сервіс зацікавить фрілансерів і стартаперів, які шукають людей в свою команду або хотіли б взяти участь в чужому цікавому проекті. Безліч ідей, команд і цікавих проектів вже чекають вас. Працює сайт на безкоштовній основі.