Реєстрація

Як збільшити продажі в День святого Валентина?

Опубліковано: 7 лютого 2024

14 лютого закохані по всьому світу відзначають День святого Валентина

SMS-розсилки до Дня святого Валентина

Як і будь-яке інше свято, на яке прийнято дарувати подарунки, цей день — ще одна можливість для бізнесу підвищити свій прибуток. Вирішуючи проблеми ваших клієнтів з вибором подарунків другим половинкам та пропонуючи готові ідеї сюрпризів, ваш бізнес вигідно виділиться серед конкурентів.

Зробіть SMS розсилку клієнтам напередодні Дня святого Валентина та збільште свої продажі:

❤️ проінформуйте їх про свої акції та святкові знижки
❤️ поділіться ідеями подарунків серед ваших товарів або послуг

✔️ відправка 1 SMS по Україні коштує всього від 0.63 грн. — це дешевий та ефективний спосіб реклами.

Які повідомлення розсилати клієнтам напередодні Дня всіх закоханих?

Ми підготували корисні ідеї, які надихнуть вас на написання оригінальних текстів повідомлень і допоможуть у плануванні SMS-кампаній.

Які SMS надсилати клієнтам 14 лютого

Ключова ідея: рекламувати не просто товар чи послугу, а емоції, які подарунок викличе у людини. Адже більшість людей не просто хочуть подарувати щось своїй половинці, а викликати цим захоплення, здивування та вдячність.

Крім того, подарунки на 14-те лютого часто купують, не керуючись здоровим глуздом, під впливом піднесених почуттів і бажання догодити коханим.

Коли робити розсилку?

  • 5-7 лютого: інформаційна SMS-розсилка, яка нагадає клієнтам про ваші товари чи послуги та про майбутнє свято Дня святого Валентина. У цьому повідомленні також варто натякнути, що саме у вас можна придбати найкращі подарунки.
  • 9-13 лютого: SMS-розсилка з бонусом і закликом до дії, яка напевно зацікавить покупців.
  • 14 лютого: SMS-привітання вашим клієнтам і подарунок — невелика знижка на наступну покупку. Так ви збільшите лояльність аудиторії до бренду і простимулюєте подальші продажі.

Пропонуйте ваші продукти за кілька днів до свята

Щоб ваші клієнти встигли вибрати відповідний товар або послугу і придбати її.

Це не тільки хороший спосіб нагадати клієнтам про майбутнє свято, а й чудовий варіант запропонувати ваші товари або послуги.

Gift

А ви пам'ятаєте, що до Дня святого Валентина залишилося 4 дні? Порадуйте свою другу половинку найкращим подарунком. www.gift.ua

Використовуйте тематичні повідомлення

Акцентуйте увагу одержувачів SMS на почуттях та емоціях: романтика, кохання, щастя. Повідомляйте, що отримає покупець, якщо придбає ваш продукт.

Детально описуйте емоції та почуття одержувача подарунка після того, як він або вона відкриє його.

SPA

Хочете побачити сяючу посмішку вашої коханої і почути мільйон подяк? Подаруйте їй день у СПА. Це найкращий подарунок для будь-якої дівчини. www.spa.ua

Розсилайте ідеї подарунків за кілька днів до свята

Серед ідей для тих, у кого проблеми з фантазією, ви можете з чистою совістю запропонувати ваш товар або послугу.

Одержувач SMS буде вдячний вам за те, що ви вирішили його проблему з вибором подарунка.

GiftIdea

Шукаєте подарунок вашому коханому? Подаруйте розважальну послугу: пейнтбол, квесткімната і ще 10 варіантів найкращих ідей для подарунків! www.giftidea.ua

Обов'язково створіть персоналізовану SMS-розсилку для ваших клієнтів

Таку розсилку варто надсилати в День святого Валентина.

Зверніться до клієнтів за іменем, побажайте їм любові та щастя від щирого серця!

TaxiDrive

Дарино, вітаємо вас із Днем святого Валентина і бажаємо вам щирого кохання, щастя і яскравих емоцій. З турботою про вас www.taxidrive.ua

Якщо ваш бізнес пов'язаний зі сферою послуг, обов'язково запропонуйте знижку для закоханих

Столик на двох у ресторані дешевше, ніж зазвичай, два квитки в кіно за ціною одного, унікальний промо-код на безоплатну послугу, знижка на відвідування квест-кімнати тощо.

Romantic

Спеціальна пропозиція для всіх закоханих: романтичне побачення на теплому даху зі знижкою 35%. Зробіть 14 лютого незабутнім! вул. Романтична-8, 380443399669

Надішліть вашим клієнтам пораду, як краще провести цей день

Така розсилка буде особливо корисна чоловікам.

Рекомендуйте не просто стандартні квіти та цукерки, а запропонуйте, наприклад, побачення на даху, сліпе побачення, романтичну вечерю з переглядом фільму, прогулянку верхи, відвідування ковзанки, океанаріуму, дельфінаріуму або скеледрому.

Cinema

Найкращий спосіб провести 14 лютого — вечеря в кінотеатрі! Смачна їжа, романтичний фільм і тільки ви вдвох. Забронюйте час для вашого побачення просто зараз зі знижкою 20%! www.cinema.ua

Подаруйте вашим клієнтам найкраще свято і зробіть його таким, що запам'ятовується, за допомогою правильної реклами ваших товарів і послуг. З'єднуйте серця закоханих і одночасно збільшуйте продажі в кілька разів. Бажаємо вам конверсійних розсилок і, звісно ж, безмежного кохання та щастя!

Реєструйтеся та отримуйте безкоштовні тест SMS

Зареєструватися
Необхідна консультація?