Реєстрація

8 платформ для безкоштовної освіти в digital-сфері

Опубліковано: 25 липня 2018

Сьогодні онлайн можна вивчити все, що завгодно: Інтернет кишить курсами, вебінарами і бібліотеками професійної літератури. Але пройти «розумні» курси не заплативши за це ані копійки, розробнику, маркетологу або SMM-фахівцю досить складно. Ми провели моніторинг онлайн-шкіл і готові поділитися своїм ТОП-8 онлайн-платформ для безкоштовної освіти.

  1. Нетологія

    Нетологія: університет інтернет-професій

    У Нетології вас чекають курси з Інтернет-маркетингу, веб-дизайну, бізнес-управлінню та програмуванню. Більшість програм – платні, але для «бідних студентів» в кожному розділі є вкладка «Безкоштовно», що дозволяє проходити базові курси та дивитися відкриті лекції без оплати.

  2. Powerbranding

    Відмінний портал про маркетинг

    Відмінний портал про маркетинг, який, на жаль, припинив свою роботу. Однак в архівах проекту залишилося безліч матеріалів, які зможуть вам допомогти. Велика частина інформації розрахована на фахівців початківців і подана у вигляді аналітичних текстів та відеокурсів. Якщо не знаєте, з чого почати знайомство зі сферою маркетингу – вам сюди.

  3. GeekBrains

    Мабуть, одна з кращих онлайн-шкіл для програмістів і іже з ними. Доступно безліч безкоштовних відеокурсів, регулярні вебінари, тести, блоги і форуми. Сайт організований як платформа для спілкування «своїх» зі «своїми», тут ви точно знайдете однодумців.

  4. WebPromoExperts

    Академія Інтернет-Маркетингу #1 Стань експертом в інтернет-маркетингу!

    Курси в цій Академії Інтернет-маркетингу доступні тільки на платній основі, проте викладачі мало не кожен день проводять безкоштовні вебінари на різні теми. Якщо хочете поліпшити свої знання в якій-небудь конкретній вузькій області – слідкуйте за анонсами.

  5. Ікра

    освітній курс, який розповідає, як правильно працювати з соціальними медіа

    Школа інтерактивних комунікацій з безліччю платних курсів, які, проте, можна пройти за «золото» - фішки і бонуси всередині школи. З популярних напрямків - повний безкоштовний курс SMM-фахівців з нуля. Мінуси - у створеній системі бонусів і балів розібратися не так-то просто.

  6. Tilda Education

    Освітній журнал платформи для створення сайтів Tilda Publishing

    Освітній блог платформи для створення сайтів Tilda Publishing. Безкоштовні онлайн-курси ведуть для початківців дизайнерів і верстальників, платні – для всіх, хто пов'язаний з Інтернет-бізнесом.

  7. Coursera

    Онлайн-курси від провідних університетів і організацій

    Coursera не спеціалізується на навчанні в сфері Інтернет-проектів, але на відміну від інших загальноосвітніх платформ, курси з digital-сфери зустрічаються тут досить часто, а зараз в рамках спецпроекту навіть є окремі заняття, створені Google! Мінус - більшість інформації англійською мовою, переклад курсів доступний рідко.

  8. Академія Google для жінок

    Спецпроект Google для жінок, розрахований на навчання новачків в сфері Інтернет-маркетингу. У коротких відео-уроках відомі спікери діляться своїми історіями успіху і говорять про інструменти, які допомогли їм досягти мети.

Безкоштовно навчатися в Інтернеті - легко! Вибирайте відповідний курс і почніть наповнювати свою голову новими знаннями вже сьогодні!