Реєстрація

13 приводів для SMS-розсилок в грудні

Опубліковано: 3 грудня 2018
13 приводів для SMS-розсилок в грудні

День святого Миколая, підготовка до Нового року, професійні свята ... Грудень багатий на події і цікаві приводи для привітань. Напередодні самого гарячого сезону покупок Mobizon підказує, як підігріти купівельну спроможність вашої аудиторії.

Обирайте відповідний привід, заздалегідь продумуйте рекламну кампанію і користуйтеся SMS-розсилкою для інформування ваших клієнтів. Починати спілкуватися з клієнтами потрібно прямо зараз!

Інформаційні приводи для SMS-розсилок в грудні 2018:

  • 5 грудня

    День працівників статистики України.
    Ми знаємо, що серед ваших рідних і близьких є представники навіть таких вузьконаправлених спеціалізацій. Шукайте їх в Контактній книзі в вашому акаунті Mobizon і терміново поздоровляйте зі святом.

  • 6 грудня

    День збройних сил України.
    Свято людей обов'язку і честі, які заслуговують ваших поздоровлень. До речі 12 грудня країна відзначатиме День сухопутних військ.

  • 7 грудня

    Міжнародний День цивільної авіації.
    Льотчики, диспетчери та бортпровідники щодня працюють для комфорту і безпеки нашого пересування. З авіаційною сферою сьогодні працюють багато компаній, починаючи від виробників серветок, до заводів, що випускають турбіни. Якщо ваші клієнти або колеги пов'язані з роботою в небі - створіть крутий текст для розсилки!

  • 8 грудня

    Міжнародний День художника.
    Професійні свята представників творчих професій трапляються не так часто. Тим краще до дати потрібно підготуватися власникам магазинів канцелярських товарів і художнього приладдя, керівникам виставкових залів і галерей. Організуйте рекламну кампанію і привітайте художників разом з Mobizon!

  • 9 грудня

    День благодійності.
    Що не день в грудні, то привід для благодійності! Якщо ви з якихось причин пропустили попередні акції, то зараз вже точно варто допомогти нужденним, будь то пенсіонери, діти з інвалідністю або бездомні тварини.

  • 10 грудня

    Всесвітній День футболу.
    Якщо ви власник спортивного залу, секції або магазину спортивних товарів – зверніть увагу на це свято. Футбол – найпопулярніша спортивна гра в світі, а значить в акціях та розпродажах в цей день можуть взяти участь дуже багато людей. Головне – здивувати їх оригінальною пропозицією і заздалегідь запустити рекламну SMS-розсилку.

  • 15 грудня

    Міжнародний День чаю.
    Чай – мабуть, головний напій в нашій країні. Якщо ви власник громадського харчування, кіоску з кавою або продуктового магазину, забирайте свято в скарбничку приводів для хороших акцій!

  • 19 грудня

    День Святого Миколая.
    Добре сімейне свято на честь Святого Миколая Угодника з кожним роком стає все популярнішим у нашій країні. Діти із задоволенням чекають подарунки від Святого Миколая, а батьки заздалегідь готуються до святкування. Рекламні кампанії до цієї дати можуть запустити не тільки магазини іграшок та дитячого одягу, а й сімейні заклади, івент-агентства і торгові центри.

  • 22 грудня

    День енергетика в Україні.
    Професійне свято всіх енергетиків, яких в нашій країні чимало. Якщо серед ваших клієнтів є працівники енергетичної галузі, плануйте вітальну SMS-розсилку прямо зараз!

  • 25 грудня

    Різдво Христове у західних християн.
    Свято Різдва православні відзначатимуть на початку січня, а католики в кінці нинішнього місяця. Запасатися різдвяними подарунками все краще заздалегідь, тому організована акція або великі знижки у вашому магазині будуть дуже-дуже до речі.

  • 26 грудня

    Міжнародний День подарунків.
    Коли ж ще відзначати День подарунків, як не в грудні! Якщо всіх перерахованих приводів для створення рекламних кампаній вам виявилося мало, ось ще один! Також в довгій передноворічної кампанії можна робити тематичні дні знижок, в яких День подарунків буде виглядати дуже доречно.

  • 28 грудня

    Міжнародний День кіно.
    Кінотеатри та кіноклуби, це ваш день! Передноворічний піднесений настрій спонукає до розваг і кінопереглядів. Зробіть клієнтам вигідну пропозицію, розішліть рекламні SMS, і відбою від відвідувачів не буде!

  • 31 грудня

    Напередодні Нового року.
    Найбільш чарівна пора року, наповнена надіями і радістю. Люди пробачають один одному образи, дарують подарунки і радіють швидкому настанню Нового 2019 року. Проводьте рік, що минає великими продажами, відмінними маркетинговими ідеями і креативними акціями з Mobizon. Наступний буде ще краще!