Реєстрація

8 приводів для SMS-розсилок в липні

Опубліковано: 1 липня 2018
8 приводів для SMS-розсилок в липні

Команда Mobizon щомісяця повідомляє нашим клієнтам про приводи для вітальних SMS-розсилок. Липень не став винятком! Прийнято вважати, що в розпал спекотного літа купівельна спроможність знижується, але за допомогою правильних маркетингових кампаній і діалогу з клієнтами прибуток можна не тільки не втратити, але і примножити!

Вітальні розсилки – привід привернути до себе клієнта, встановити контакт і підвищити довіру аудиторії до вашого бренду. Вибирайте відповідні свята для вашої аудиторії – і пора діяти!

Заплануйте розсилку повідомлень за допомогою Mobizon і не пропустіть можливість нагадати клієнтам про себе!

Інформаційні приводи для SMS-розсилок в липні 2018:

  • 4 липня

    День судового експерта України.
    Поздоровлення з вузькими професійними святами завжди дуже персоналізовані. Клієнтам буде приємно, що ви вирішили привітати їх не з «черговою» датою, а з важливим професійним днем.

  • 7 липня

    Іван Купала.
    Незвичайне свято, яке колись відзначали наші пращури, називають Днем Сонця. Компанії, так чи інакше пов'язані зі здоровим харчуванням, натуральними продуктами, етнічними прикрасами можуть обіграти свято Івана Купала в своїх рекламних кампаніях.

  • 11 липня

    Всесвітній день шоколаду.
    Всім, хто так чи інакше пов'язаний з громадським харчуванням, розсилку робити не просто можна, а потрібно, адже шоколад - улюблений продукт мільйонів людей. Рекламні акції будуть доречні і в дитячих магазинах, солодощі і діти - речі нероздільні, чи не так?

  • 15 липня

    День металурга.
    Якщо серед ваших клієнтів є люди, пов'язані з металургійним виробництвом, потрібно вітати! Люди робітничих професій, як правило, до професійних свят ставляться вельми схвально. Ваша розсилка однозначно буде сприйнята позитивно.

  • 16 липня

    День бухгалтера України.
    Бухгалтери є в будь-якому офісі і компанії. Не забудьте не тільки привітати клієнтів, але і сказати хороші слова бухгалтерам на вашому підприємстві.

  • 28 липня

    День хрещення Київської Русі — України.
    Досить істотне християнське свято, поздоровляти з яким потрібно, зрозуміло, людей віруючих.

  • 29 липня

    День працівників торгівлі в Україні.
    У нашій країні з торгівлею пов'язаний мало не кожен другий. Створюйте масові розсилки для колег і клієнтів і, звичайно, самі не забудьте відсвяткувати цю пам'ятну дату.

  • 30 липня

    Міжнародний День дружби.
    Позиціонуйте себе як друзів для своїх клієнтів. На честь такого дня можна подарувати людям гарний настрій та створити оригінальну рекламну кампанію з невеликими знижками і розіграшами, головне – відмінний привід і позитивний настрій.