Реєстрація

6 приводів для SMS-розсилок в червні

Опубліковано: 31 травня 2018
6 приводів для SMS-розсилок в червні

У літні місяці купівельна спроможність на різні товари, як правило, збільшується. Люди відкриті до тестування нових покупок і послуг, позитивно ставляться до реклами і готові до відкритої комунікації з представниками бізнесу.

Крім того, літо – час великих знижок, акцій, розпродажів, численних аукціонів і маркетів. Саме в червні варто організувати рекламні SMS-кампанії, розраховані на діалог з клієнтами і залучення нової аудиторії. Дізнайтеся, яка привітальна SMS-розсилка буде доречна в цьому місяці.

Заплануйте розсилку повідомлень за допомогою Mobizon і не пропустіть можливість нагадати клієнтам про себе!

Інформаційні приводи для SMS-розсилок в червні 2018:

  • 1 червня

    День захисту дітей і Міжнародний День батьків.
    Цьому доброму святу радіють і дорослі, і діти. Ваша розсилка з щирими привітаннями підніме настрій клієнтам і створить позитивний імідж вашої компанії.

  • 9 червня

    Міжнародний День друзів.
    Якщо ви позиціонуєте себе як дружній бренд, який тісно взаємодіє з клієнтами, це добре свято може стати відмінним приводом для рекламної кампанії.

  • 10 червня

    День працівників легкої промисловості.
    Професійне свято тих, хто пов'язаний з текстильною, взуттєвою, швейною промисловістю. Якщо серед ваших клієнтів такі є – вони оцінять вашу увагу.

  • 17 червня

    День медичного працівника.
    Якщо ваш бізнес хоча б побічно пов'язаний з медичною тематикою, привітальна розсилка в цей день просто необхідна. Медичних працівників можна не тільки привітати, а й подякувати за їхню працю.

  • 24 червня

    День молоді в Україні.
    Серед ваших клієнтів є люди 18-35 років? Молодь – найкраща аудиторія для тестування нестандартних рекламних кампаній і оригінальних привітань.

  • 28 червня

    День Конституції України.
    Чудовий привід щоб розіслати всім клієнтам в Україні вітальні повідомлення. Тим українцям, які живуть за межами нашої країни, буде приємно подвійно.