Реєстрація

13 приводів для SMS-розсилок в жовтні

Опубліковано: 1 жовтня 2018
13 приводів для SMS-розсилок в жовтні

SMS рекламного характеру приходять сучасним покупцям майже щодня. Сфера продажів і послуг нав'язує клієнтам свої бренди в повідомленнях про акції та розпродажі. Ваш меседж легко загубиться на тлі інших, адже «смачні» тексти зі словами АКЦІЯ і БОНУСИ, написані капсом клієнти часто ігнорують. А що якщо подбати про «знайомство» зі своїм клієнтом заздалегідь і створити собі позитивний імідж вже сьогодні?

Приводи для SMS-розсилок – це ваша паличка-виручалочка для правильного підходу до своєї аудиторії. Обирайте відповідний привід, придумуйте щирий текст SMS і отримуйте «теплого» клієнта, який готовий до подальшої комунікації.

Заплануйте розсилку SMS-повідомлень за допомогою Mobizon і не пропустіть можливість нагадати клієнтам про себе!

Інформаційні приводи для SMS-розсилок в жовтні 2018:

  • 1 жовтня

    Міжнародний День людей похилого віку.
    Уважно вивчіть свою аудиторію: якщо серед ваших покупців є люди 60+, напишіть повідомлення таким клієнтам! Більш вдячної і довірливої аудиторії, ніж дідусі і бабусі не знайти, вашу компанію пам'ятатимуть довго.

    Всесвітній День вегетаріанства.
    Всім продавцям натуральних солодощів, ресторанам вегетаріанської їжі і магазинам овочів і фруктів потрібно терміново звернути увагу на це свято. Вегетаріанці живуть позитивної відкритої сім'єю і точно порекомендують вашу компанію друзям і знайомим.

    Міжнародний День лікаря.
    Лікарі заслужили найщиріших привітань з їх професійним святом. Якщо ваш бізнес пов'язаний з медичною тематикою – готуйте тексти для розсилок!

  • 4 жовтня

    Всесвітній День тварин.
    Ветеринарні клініки, грумінг-салони, організатори виставок тварин і власники собачих розплідників! Ваші хвостаті друзі й їх власники будуть розчулені милим вітальним повідомленням, яке ви відправите.

  • 7 жовтня

    День вчителя.
    Традиційне свято, знайоме кожному з нас. Радимо звернути увагу на це свято квітковим салонам, магазинам подарунків і канцелярських товарів:заплануйте до цієї дати акцію або розпродаж, тільки не забудьте повідомити про них заздалегідь, від клієнтів не буде відбою.

  • 8 жовтня

    День юриста України.
    Поздоровлення з професійними святами завжди сприймаються позитивно. Тому всі, хто так чи інакше пов'язаний з юриспруденцією, чекають ваших SMS-повідомлень.

  • 9 жовтня

    День ріелтора в Україні.
    У сучасних реаліях ріелторів і ріелторських фірм з кожним днем стає все більше. Може і серед ваших клієнтів є представники цієї професії?

  • 11 жовтня

    Всесвітній День зору.
    Оптики та медичні установи, в яких є послуги офтальмологів, ви повинні привітати своїх клієнтів! До здоров'я багато людей ставляться надзвичайно бережно, повідомлення від медичного центру майже стовідсотково буде прочитано.

  • 14 жовтня

    День захисника України.
    Захисники нашої країни вже точно заслужили поздоровлення і слова подяки на свою адресу. За старою традицією, вітати можна і хлопчиків, які стануть військовозобов'язаними лише в майбутньому.

  • 16 жовтня

    День боса.
    Бос – невід'ємний член будь-якого колективу. Не забудьте привітати свого начальника і подумайте про те, що «шефам» з компаній-партнерів буде приємно отримати SMS.

  • 20 жовтня

    Міжнародний День кухаря.
    Кухарі, кондитери і сушісти вже готові відкривати повідомлення з вітальним текстом. До Дня кухаря можна приурочити і рекламні акції: наприклад, продавати блюдо від шефа за спеціальною ціною.

  • 28 жовтня

    День автомобіліста.
    Керує автомобілем сьогодні мало не кожен другий, тому коло абонентів для розсилки дуже широке. Особливу увагу святу варто приділити власникам СТО, заправок і автомобільних салонів.

  • 31 жовтня

    Хелловін - День всіх святих.
    Ми вже звикли, що з яскравим Хеллоіном часто пов'язані знижки та розіграші в сферах продажів і послуг. Покупці готові витрачати великі суми грошей, а значить дуже бажано привітати їх зі святом і організувати оригінальну рекламну кампанію.